Δημοτικές Εκλογές 2023

Δεκαοχτώ έδρες καταλαμβάνει τελικά η παράταξη του κ. Γιάννη Ζορμπά, εκτός Δημοτικού Συμβουλίου μένει ο κ. Παναγιώτης Ηλίας. 

allagi-edron.jpg

Γράφει ο Σαράντης Ευσταθόπουλος.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ιστοσελίδα των αποτελεσμάτων των Δημοτικών Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών, στις 20:49 σήμερα το βράδυ, η παράταξη του κ. Γιάννη Ζορμπά καταλαμβάνει 18 έδρες, αντί για 17 όπως αναγραφόταν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι. Την έδρα χάνει η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Ηλία που μένει εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

Σημειώνεται ότι στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων στο Aegina Portal το βράδυ της Κυριακής, είχαμε καταγράψει αυτή την εξέλιξη στο κείμενο της παρουσίασης των αποτελεσμάτων, κάνοντας λόγο για 18 δημοτικούς συμβούλους στην παράταξη του κ Ζορμπά και την απώλεια της έδρας από τον κ. Ηλία. Ωστόσο στη συνέχεια και λόγω των σχετικών αποτελεσμάτων που δημοσίευε εκείνη την ώρα το Υπουργείο Εσωτερικών,  η εξέλιξη αυτή καταγράφηκε σε σημείωμα του σχετικού άρθρου, μέχρι να κάνει την διόρθωση το Υπουργείο Εσωτερικών. Αυτή η διόρθωση καθυστέρησε σχεδόν μια μέρα.

Στη συνέχεια παρουσιάζονται τα δύο σχετικά screenshot από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.  

screenshot.895.jpg
screenshot.898.png

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png