Η βουλευτής κυρία Μαρία Ρεπούση για τις εκλογές του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Δηλώσεις της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ στην Α' Πειραιά και Νήσων κυρίας Μαρίας Ρεπούση φιλοξενεί το Aegina Portal στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε χθες στην Αίγινα μαζί με την κυρία Μαριλένα Κοππά υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΔΗΜΑΡ.

Η κυρία Ρεπούση μιλώντας στο Aegina Portal τόνισε την άμεση σχέση των ευρωπαϊκών θεμάτων με τα ελληνικά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα μας και σημείωσε ότι οι 21 ευρωβουλευτές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα θα πρέπει να είναι γνώστες αυτών των θεμάτων.  "Η ΔΗΜΑΡ είναι ένα κόμμα με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Πιστεύουμε στην Ευρώπη, στην περαιτέρω διεύρυνσή της. Έχει τελειώσει η εποχή για τα μικρά σχήματα και θέλουμε να είμαστε μέλος αυτής της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας. Ωστόσο πιστεύουμε ότι αυτή η Ευρώπη οφείλει να αλλάξει πολιτική και να γίνει περισσότερο κοινωνικά αλληλέγγυα απέναντι στις χώρες μου μαστίζονται από την κρίση, τον ευρωπαϊκό νότο και ιδιαίτερα τη δική μας τη χώρα, που ζούμε όλοι την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει τα τελευταία τρία χρόνια", είπε ανάμεσα σε άλλα η κυρία Ρεπούση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png