Πρώτη συνάντηση και συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη με τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Χατζηπέρο.

Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Δελτίο Τύπου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, είχε σήμερα την πρώτη επίσημη συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο, ο οποίος τον επισκέφθηκε για μια πρώτη συνεργασία και ενημέρωση για τα θέματα της αρμοδιότητάς του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, με αφορμή την πρώτη αυτή συνεργασία με τον κ. Χατζηπέρο δήλωσε τα εξής:
«Είχαμε σήμερα μια πρώτη δημιουργική συνεργασία με τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων και παλιό φίλο Τάκη Χατζηπέρο. Του ευχήθηκα και από κοντά καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και τον ενημέρωσα ενδελεχώς για όσα γίνονται και όσα έχουν προγραμματιστεί σε επίπεδο έργων στα νησιά μας, αλλά και για τη λειτουργία των υπηρεσιών που υποστηρίζουν το έργο μας. Το διάστημα που ακολουθεί μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του, την 1η Σεπτεμβρίου, θα έχουμε άμεση συνεργασία, ώστε η μετάβαση να είναι όσο το δυνατόν πιο επωφελής για τα νησιά μας».


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png