Ο κ. Κώστας Τζατζάνης υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Τον κύριο Κώστα Τζατζάνη υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" φιλοξένησε σήμερα το Aegina Portal στο πλαίσιο της παρουσίασης των υποψηφίων τον Περιφερειακών Εκλογών της 18ης Μαΐου. Ο κύριος Τζατζάνης παρουσίασε το κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο γίνονται οι περιφερειακές εκλογές. "Δώστε μας έναν ψήφο, να είμαστε δυνατότεροι, να κάνουμε αντιστάσεις πραγματικές, να βοηθηθούμε όλοι, να ανέβει το ηθικό όλων" είπε ο κύριος Τζατζάνης ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του.

Λίγο αργότερα συμμετείχε στην προγραμματισμένη εκδήλωση του Δημοτικού Συνδυασμού "Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας" για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της, στην αίθουσα Παύλος Ανδρεόπουλος στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Ο κύριος Τζατζάνης Κώστας είναι 69 ετών, συνταξιούχους αρχιτέκτονας - πολεοδόμος και πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Πειραιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png