Περιφερειακές Εκλογές 2019

Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νήσων με τον συνδυασμό ''Νέα Αρχή'' επισκέφτηκε την Αίγινα.


Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη. Δελτίο Τύπου
Την Τετάρτη 3 Απριλίου η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νήσων με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη ''Νέα Αρχή'' Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη επισκέφτηκε την Αίγινα. Πραγματοποίησε μία άκρως εποικοδομητική συζήτηση με το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας και την Πρόεδρο κ.Φλώρα Αλυφαντή. Ύστερα συναντήθηκε με προέδρους συλλόγων και βρέθηκε σε απομακρυσμένα χωριά της Αίγινας όπου τέθηκαν επι τάπητος σημαντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους εκεί και αφορούν προβλήματα που προκύπτουν λόγω της απόστασης από το κέντρο.

Η ημέρα έκλεισε με επίσκεψη στο εγκαταλελημένο πλέον ελληνικό κέντρο περίθαλψης άγριων ζώων το οποίο αποτελούσε το πρώτο και μεγαλύτερο Κέντρο περίθαλψης αγρίων ζώων στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο, από τα λίγα Κέντρα παγκοσμίως που περιέθαλπτε όλα τα είδη άγριας πανίδας, πρίν κλείσει ύστερα απο 18 χρόνια λειτουργίας με υπουργική απόφαση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png