Περιφερειακές Εκλογές 2019

Επίσκεψη Γιάννη Σγουρού στην Αίγινα. Συνάντηση με τον δήμαρχο, δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους των δημοτικών εκλογών.


Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης κύριος Γιάννης Σγουρός, επικεφαλής του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής". Τον κύριο Σγουρό και τους συνυποψηφίους του συνδυασμού του που τον συνόδευαν, υποδέχθηκε στο κτήριο του παλιού δημαρχείου ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από επίκαιρα και πάγια ζητήματα του νησιού. Τον κύριο Σγουρό συνόδευαν οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό κύριοι Δημήτρης Κατσικάρης, Χρήστος Πάλλης, Πέτρος Γαλακτόπουλος.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας κύριος Γιώργος Θεοδωράκης, ο πρώην δήμαρχος και υποψήφιος σύμβουλος στην στο συνδυασμό του κυρίου Σγουρού κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος του τοπικού φορέα των ξενοδόχων κύριος Σταύρος Καλαμάκης, ο κύριος Κώστας Μωρόγιαννης και άλλη αυτοδιοικητικοί παράγοντες και υποψήφιοι των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κύριος Σγουρός επισκέφθηκε το εργοτάξιο του υποθαλάσσιου αγωγού στο Λεόντι. Θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ της επόμενες ώρες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png