Περιφερειακές Εκλογές 2019

Χρήστος Πάλλης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Πάλλη με τον συνδυασμό "Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής", στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, του Γιάννη Σγουρού για τις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019..

Βιογραφικό σημείωμα:
Διδάκτωρ Οικονομικών
Υποψήφιου Περιφερειακού Σύμβουλου με τον Γιάννη Σγουρό,
Περιφερειακή Ενότητα Νήσων,
πρ.Πρόεδρος ΕΟΤ, πρ.Δήμαρχος Μεθάνων

Ο Χρήστος Πάλλης είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς, και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο της Ουαλλίας, Κάρντιφ, καθώς και κάτοχος Διδακτορικού από το Πάντειο Πανεπιστήμιο (PhD), με θέμα τα δημόσια οικονομικά. Έχει σημαντική εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις στο Χρηματοπιστωτικό τομέα, όπως στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, στην Εμπορική Τράπεζα και στην Alpha Bank. Έχει διατελέσει σε σημαντικές θέσεις διοίκησης στο Δημόσιο τομέα, όπως Δήμαρχος του Δήμου Μεθάνων για 12 έτη (1999-2010) και Πρόεδρος του ΕΟΤ από το 2013 – 2015. Τέλος ο κ. Πάλλης έχει σημαντική διδακτική εμπειρία σε ιδρύματα, όπως το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (μέλος ΣΕΠ), στο ΕΚΠΑ και στα ΑΤΕΙ Πειραιά, Πελοποννήσου και Πατρών.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, όλων των συνδυασμών, μετά από την σχετική δημόσια πρόσκληση. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png