Περιφερειακές Εκλογές 2023

Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

episkepsi-xardalia-00.jpg
Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς, επικεφαλής του συνδυασμού "Αττική Μπροστά".


Κατά την επίσκεψή του στην Αίγινα τον κ. Χαρδαλιά συνόδευαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων κ. Νίκος Βλαχάκος και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον ίδιο συνδυασμό κ. Γιάννης Βουτσινάς. Τον κ. Χαρδαλιά υποδέχθηκαν στο λιμάνι οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Φίλιππος Τζίτζης, κ. Καίτη Σαλπέα κ. Γιώργος Μούρτζης, κ. Αγής Μαρμαρινός, κ. Σταμάτης Μαρμαρινός, ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Ιωαννίδης και κ. Βαγγέλης Αποστολίδης.
 
Ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε καταστήματα στο λιμάνι και την αγορά της Αίγινας και συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους του νησιού. Ο κ. Χαρδαλιάς είχε σύντομη συνάντηση με τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά και τον πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Πτερούδης στο δημαρχείο. Η επίσκεψή του στην Αίγινα ολοκληρώθηκε στο καφέ Αιάκειον όπου μετά από μία σύντομη ομιλία συνομίλησε με κατοίκους της Αίγινας, στη σύντομη αυτή συνάντηση παρόντες ήταν εκτός από όσους προαναφέρθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Μούρτζης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Μούρτζης, κ. Νεκτάριος Λεούσης, κ. Βαγγέλης Μπαρμπέρης, κ. Νίκος Μαρίνος, ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Σωτήρης Μπήτρος, κάτοικοι και παραθεριστές του νησιού.
 
Δηλώσεις στο Aegina Portal έκαναν ο υφυπουργός κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο βουλευτής κ. Νίκος Βλαχάκος και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Νίκος Χαρδαλίας:
 
Ο κ. Κώστας Κατδαφάδος δήλωσε: "Κατεβήκαμε μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη και αυριανό περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλία, για να επισκεφθούμε το μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού την Αίγινα, δείχνοντας την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου ότι  τα νησιά του Σαρωνικού για την περιφέρεια και τον περιφερειάρχη αποτελούν πρώτη επιλογή".
 
Ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε: "Είμαι εδώ για να συναντηθώ με τους κατοίκους. Τελειώσαμε μία πρώτη βόλτα, μία περιοδεία. Είναι εξαιρετικό το κλίμα και ευχαριστώ πάρα πολύ τους κατοίκους της Αίγινας γιατί αγαλλιάζουν από την πρώτη στιγμή και εκείνοι και τα νησιά μας την προσπάθειά μας.  Ο στόχος είναι ένας να είμαστε χρήσιμοι, να φέρουμε αποτελέσματα, τα νησιά μας έχουν τις ιδιαιτερότητές μας, πρέπει να λύσουμε ζητήματα νησιωτικότητας και να σκύψουμε μαζί με τις καινούργιες δημοτικές αρχές, πάνω από την καθημερινότητά τους για την κάνουμε καλύτερη.
 
Ο κ. Νϊκος Βλαχάκος δήλωσε: "Σκοπός της επίσκεψής μου, εδώ στο αγαπημένο νησί της Αίγινας, είναι η παρουσία και συνοδεία δίπλα στον Νίκο Χαρδαλιά προκειμένου να αφουγκραστεί τα προβλήματα του νησιού, όπως έκανε και με τα άλλα νησιά, όπως έκανε σχεδόν σε όλη την την περιφέρεια της Αττικής. Ο Νίκος έχει πρόγραμμα, έχει δύναμη, μπορεί να κάνει και να θεμελιώσει όλα αυτά τα οποία εξήγγειλε ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής. Ο κόσμος τον υποδέχτηκε με πολύ μεγάλη αγάπη. Αυτή η αγάπη του δίνει τη δύναμη, λοιπόν, να συνεχίσει. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα κόψει το νήμα πρώτος. Αυτό είναι το πλέον βέβαιο και η περιφέρεια της Αττικής και τα νησιά μας θα μπουν σε μία νέα πορεία, με νέο αέρα, με νέα πνοή, πραγματοποιώντας τα όνειρά τους, δηλαδή την επίτευξη μεγάλων έργων τα οποία έχουν όλοι οραματιστεί και πρώτα από όλους ο Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να αντιμετωπιστεί στο καλύτερο δυνατό βαθμό η καθημερινότητα του πολίτη μας".
 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png