Δήλωση του βουλευτή Α' Πειραιά και Νήσων Κώστα Κατσαφάδου για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δελτίο Τύπου.
Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. κ.Κώστας Κατσαφάδος, αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες του Πειραιά και των Νησιών που στήριξαν την μεγάλη και φιλελεύθερη παράταξη.
Συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως στον αρχηγό της κ.Βαγγέλη Μεϊμαράκη που σε αυτή τη σύντομη αλλά δύσκολη προεκλογική περίοδο με γνώμονα τον ρεαλισμό και την ειλικρίνεια απευθυνθήκαμε στους Έλληνες πολίτες.
Το εκλογικό αποτέλεσμα μας δίνει αφορμή για να προβληματιστούμε και να επαναπροσδιοριστούμε σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες τις κοινωνίας.
Είμαι σίγουρος ότι αυτή η μεγάλη παράταξη και σήμερα σε αυτή τη κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, με αίσθημα ευθύνης θα σταθεί αντάξια στο ύψος των περιστάσεων και της ιστορίας της.
Οφείλουμε όμως να προβληματιστούμε για την πρωτόγνωρη αποχή που δημιουργεί συνθήκες απονομιμοποίησης του πολιτικού μας συστήματος. Το πιο σημαντικό είναι ότι το μεγάλο μέρος της αποχής, προέρχεται από τους νέους ανθρώπους.

Αυτό είναι το πιο ηχηρό μήνυμα της εκλογικής αναμέτρησης.»


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png