Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην "Παλαιά Προβλήτα" με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Τούσσα.

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην "Παλαιά Προβλήτα", με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Τούσσα μέλος της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε και υποψήφιο βουλευτή της Β' Πειραιά. Η προεκλογική συγκέντρωση ξεκίνησε με την ομιλία του Γιώργου Κοττάκη, από την Κ.Ο. Αίγινας. Ο κύριος Κοττάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε αναφορές στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αίγινα με το νερό, τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, επίσης για τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας του νησιού, τα κενά στα σχολεία και μία σειρά από άλλα ζητήματα όπως η ανεργία.

"Είμαστε στην τελική ευθεία της μάχης των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη και με όλες μας τις δυνάμεις συμβάλουμε ώστε να φτάσει σε όλο και περισσότερους εργαζόμενους, το ελπιδοφόρο μήνυμα του ΚΚΕ για τα προβλήματα του λαού μας και τη διέξοδο από αυτή τη βαρβαρότητα που ζούμε", είπε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο πρώην ευρωβουλευτής και  ο υποψήφιος βουλευτής της Β' Πειραιά Γιώργος Τούσσας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png