Δηλώσεις για τις εκλογές της 6ης Μαΐου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. .

Τις πρώτες δηλώσεις των υποψηφίων βουλευτών, εξασφάλισαν χθες λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, ο Σαράντης Ευσταθόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βογιατζής για το ραδιόφωνο του Aegina Portal. Ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Γιάννης Κακουλίδης, ο Σπύρος Σπυρίδων, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, αλλά και ο Δημήτρης Κατσικάρης από την πλευρά της Περιφέρειας, μίλησαν κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς η οποία συγκέντρωσε περισσότερες από 5.000 επισκέψεις από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. Την παραγωγή της ραδιοφωνικής εκπομπής έκαναν οι Γιάννης Ντούρος και Δημήτρης Κάππος, ενώ την επεξεργασία των εκλογικών αποτελεσμάτων, ο Σαράντης Ευσταθόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βογιατζής από την εκπομπή "Εκτενώς". Τέλος, στο ρεπορτάζ ήταν ο Σταύρος Ρωπαΐτης και η Μαρία Μαλτέζου.

Δηλώσεις του κυρίου Γιάννη Κακουλίδη στο Σαράντη Ευσταθόπουλο:

Δηλώσεις του κυρίου Θοδωρή Δρίτσα στο Σαράντη Ευσταθόπουλο:

Δηλώσεις του κυρίου Σπύρου Σπυρίδων στο Σαράντη Ευσταθόπουλο:

Δηλώσεις του κυρίου Μιχάλη Παπαδόπουλου στο Σαράντη Ευσταθόπουλο:

Δηλώσεις του κυρίου Δημήτρη Κατσικάρη στον Κωνσταντίνο Βογιατζή:


Το Aegina Portal έθεσε για μία ακόμη φορά νέα πρότυπα στη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων, μεταφέροντας άμεσα, έγκυρα και με κατανοητό τρόπο τα αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα της Αίγινας. Κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης προεκλογικής περιόδου, φιλοξένησε τις δηλώσεις όλων των υποψηφίων, που σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, επιθυμούσαν να παρουσιάσουν τις πολιτικές τους θέσεις, ενώ δεν δέχθηκε πολιτική διαφήμιση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png