Δήλωση της κ. Μαρίας Καλαγιά για την μη υποψηφιότητά της, στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου, με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς και Νήσων.

Δελτίο Τύπου.

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υποψηφιότητά μου στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς και Νήσων η υποστήριξή σας ήταν πραγματικά συγκινητική.

Τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα και οι θερμές σας χειραψίες στους δρόμους του Πειραιά με γέμισαν αγάπη και ευθύνη. Και έκαναν δυσκολότερη μια αναγκαία απόφαση. 

Εξαιρετικά σοβαροί προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στον προεκλογικό αγώνα. Και επειδή ποτέ μου δεν έμαθα να μην δίνω το 100% ζήτησα να εξαιρεθώ από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Το αίτημά μου έγινε αποδεκτό από τα όργανα του κόμματος. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη τιμή να είμαι για δεύτερη συνεχή φορά υποψήφια. 

Δεσμεύομαι να επανέλθω σύντομα, πιο δυνατή, στην πρώτη γραμμή της κοινής προσπάθειας. Εξάλλου, παραμένω πιστή στις αξίες της παράταξης και στον διαρκή αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα.
Σε όλους και όλες που με αγκάλιασαν και πίστεψαν σε μένα, υπόσχομαι να συνεχίσω να τιμώ καθημερινά την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση,
Μαρία Καλαγιά


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png