Ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μελάς επισκέφθηκε στην Αίγινα.

Δελτίο Τύπου.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μελάς, βρέθηκε στην Αίγινα, όπου συναντήθηκε με φορείς, επαγγελματίες αλλά και κατοίκους του νησιού.

Πραγματοποίησε συναντήσεις με τη ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας  Αίγινας, ενώ επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αίγινας, όπου ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα αλλά και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από το Δήμαρχο Γιάννη Ζορμπά. Παράλληλα επισκέφθηκε, το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, το Λιμεναρχείο Αίγινας καθώς και το Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Στην προεκλογική του συγκέντρωση, μάλιστα η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, συμμετείχε πλήθος κόσμου.

Ο Γιάννης Μελάς, είχε εκεί την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους του νησιού, ενώ αναφέρθηκε στα όσα έκανε πράξη η Κυβέρνηση αυτά τα 4 χρόνια. Παράλληλα, έθεσε και το διακύβευμα των ερχόμενων εκλογών, τονίζοντας πως στις 21 Μαΐου επιλέγουμε πως θα κυβερνηθεί ο τόπος τα επόμενα χρόνια.

«Εμείς ως Νέα Δημοκρατία έχουμε να καταθέσουμε ένα σταθερό κυβερνητικό πρόγραμμα και μια συγκεκριμένη προοπτική διακυβέρνησης. Εναλλακτική για τον τόπο μας παρουσιάζεται μία συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Βαρουφάκη;  Θα ρισκάρουμε  να γυρίσουμε στο 2015 και να κλείσουν πάλι τις τράπεζες η παρέα των Τσίπρα και Βαρουφάκη; Ή θα πάμε μπροστά;» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Γιάννης Μελάς, επεσήμανε πως η παρουσία του στην Αίγινα θα συνεχιστεί και μετά τις 21 Μαΐου, τονίζοντας πως με την απαραίτητη συνεργασία των κατοίκων, θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το  νησί του Αργοσαρωνικού.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png