Συγκροτήθηκε το ειδικό εκλογικό συνεργείο του Δήμου Αίγινας για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

dimos-aeginas-ekloges.jpg

Με την απόφαση 322/2023 του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά (δημοσιεύθηκε σήμερα) συγκροτήθηκε το ειδικό εκλογικό συνεργείο για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών κατά την προπαρασκευή και διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Η σχετική ΚΥΑ των Υπουργών Οικονομικών Εσωτερικών (ΦΕΚ 3969/Β/21-06-2023), δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ χθες. Σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα που περιλαμβάνει το ΦΕΚ, ο μέγιστος αριθμός υπαλλήλων που μπορεί να ορίσει ο Δήμος Αίγινας είναι 45.

Η απόφαση δημάρχου αναφέρει ότι: "Συγκροτούμε ειδικό εκλογικό συνεργείο, από τους κάτωθι υπαλλήλους του Δήμου Αίγινας, για την προσφορά έκτακτης εκλογικής εργασίας, πέραν του κανονικού ωραρίου απασχόλησης των εργάσιμων ημερών και κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες (αργίες), όπως Σάββατο και Κυριακή, καθώς και τις νυχτερινές ώρες, για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών, κατά την προπαρασκευή και διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023".

Η απόφαση περιλαμβάνει πίνακες για εργασίες όπως, την μεταφορά του εκλογικού υλικού στα εκλογικά τμήματα (κάλπες, παραβάν) την μεταφορά του εκλογικού υλικού στα εκλογικά τμήματα, την καθαριότητα του κεντρικού δημοτικού καταστήματος (Οινώνης 3) και των τμημάτων, την μεταφορά εγκυκλίων, εγγράφων και λοιπών υλικών στους δικαστικούς αντιπροσώπους, την μεταφορά των εκλογικών αποτελεσμάτων από τους δικαστικούς αντιπροσώπους στο Δήμο Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png