Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας 16ης Ιανουαρίου 2013.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν: Εκλογή Αντιπροέδρου Οικονομικής Επιτροπής για τη διετία 2013 – 2014 (έως 31/08/2014). Εξουσιοδότηση της δικηγόρου του Δήμου για κάθε νόμιμη ενέργεια, προς εξέταση της απόκλισης μεταξύ των ποσοτήτων νερού που προμηθεύτηκε ο Δήμος από την ΕΥΔΑΠ και αυτών που μεταφέρθηκαν από την εταιρία "ΑΙΓΙΝΑ Ι Ν.Ε." για τα έτη 2010 και 2011. Εξουσιοδότηση της δικηγόρου του Δήμου για κάθε νόμιμη ενέργεια, προς εξέταση της απόκλισης μεταξύ των ποσοτήτων νερού που προμηθεύτηκε ο Δήμος από την ΕΥΔΑΠ και αυτών που μεταφέρθηκαν από την εταιρία "ΛΙΜΕΝΑΡΙ Ν.Ε." για τα έτη 2010 και 2011.


Επίσης, έγκριση και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού προκειμένου να πληρωθούν υποχρεωτικές εκ του νόμου δαπάνες του Δήμου, συγκρότηση της επιτροπής για τη διενέργεια διαγωνισμών προμηθειών που θα εκτελεστούν εντός του έτους 2013 σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ, συγκρότηση της επιτροπής για την αξιολόγηση αποτελεσμάτων διαγωνισμών και απευθείας ανάθεσης προμηθειών που θα εκτελεστούν εντός του έτους 2013 σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. Συγκρότηση της επιτροπής για την παραλαβή προμηθειών που θα πραγματοποιηθούν εντός του έτους 2013 σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ και Συγκρότηση της επιτροπής για την παραλαβή κατά το έτος 2013 εργασιών και προμηθειών που σχετίζονται με την επισκευή οχημάτων του Δήμου (άρθρο 67 παρ. 3 του Π.Δ. 28/80).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png