Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας 15ης Μαρτίου 2013.

Από την απουσία των τακτικών της μελών, χαρακτηρίστηκε και η σημερινή, κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας. Η επιτροπή συνεδρίασε για τη λήψη απόφασης στο θέμα: "Επανασύνταξη σχεδίου προϋπολογισμού του Δήμου Αίγινας έτους 2013, βάσει της νέας απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής".


Η σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προήλθε μετά την τροποποίηση του σχεδίου του προϋπολογισμού από την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου που συνεδρίασε τη Δευτέρα. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης εξήγησε επίσης του λόγους της απόσυρσης του θέματος για τη συζήτηση του προϋπολογισμού από το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, υποστηρίζοντας ότι αυτό οφείλεται σε προβλήματα που διαπιστώθηκαν μετά από έναν άτυπο έλεγχο που έγινε από στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αλλά και στην ελλιπή ενημέρωση που υπήρχε για το θέμα από την κεντρική διοίκηση.

Η εισήγηση για το σχέδιο του προϋπολογισμού εγκρίθηκε ομόφωνα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Δημήτρης Καλαφάτης (αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής) σχολίασε τη μη προσέλευση των τακτικών μελών, λέγοντας ότι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους ή αλλιώς να παραιτηθούν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png