Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 8ης Οκτωβρίου 2013.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα ακόλουθα: Έγκριση πιστώσεων προϋπολογισμού. Σύνταξη όρων διακήρυξης για τη διενέργεια φανερού μειοδοτικού διαγωνισμού για τη μίσθωση ακίνητου για τη μεταστέγαση του Δήμου Αίγινας και εξουσιοδότηση της δικηγόρου του Δήμου Αλεξάνδρας Τσάμη για την εκπροσώπηση του Δημάρχου κυρίου Σάκη Σακκιώτη και Αντιδημάρχου κυρίου Νεκτάριου Κουκούλη ενώπιον του Α΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά κατά την δικάσιμο της 16/10/2013 ή για οποιαδήποτε αναβολή της συγκεκριμένης δικάσιμου.

Τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής παρακολούθησε ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κύριος Γιώργος Σκαλτσιώτης, ο οποίος εξέφρασε της θέσης της Ένωσης για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών του Δήμου. Η θέση του επαγγελματικού φορέα, αν και καταρχήν είναι σύμφωνη με τη μεταστέγαση του Δήμου Αίγινας, αφορά τη διατήρηση της φυσιογνωμίας του εμπορικού κέντρου, με την παράλληλη διατήρηση και λειτουργία υπηρεσιών όπως είναι η ταμιακή υπηρεσία του Δήμου, το ΚΕΦ και το ΚΕΠ. Τέλος σε παρέμβασή του σχετικά με τη διενέργεια μειοδοτικού διαγωνισμού για την μίσθωση του κτιρίου που θα στεγάσει τις υπηρεσίες του Δήμου, πρότεινε να διατυπώνεται το ύψος του τιμήματος που μπορεί να καταβάλει ο Δήμος, με σταδιακή αύξηση σε περίπτωση που ο διαγωνισμός είναι άκαρπος.

Αναφορικά με το ζήτημα της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη σύμβαση της υδροδότησης της Αίγινας δεν έγινε κάποια αναφορά από τα μέλη της επιτροπής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png