Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας 8ης Νοεμβρίου 2013.

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αίγινας με θέματα της ημερήσιας διάταξης: Έγκριση πιστώσεων προϋπολογισμού, Λήψη απόφασης περί άσκησης ή μη ανακοπής κατά της υπ. αριθμ.2273/2013 διαταγής πληρωμής της Ν.Ε ΛΙΜΕΝΑΡΙ, Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης που συντάχθηκε για την προμήθεια τροφίμων για τη σίτιση του Παιδικού και Βρεφονηπιακού Σταθμού Δήμου Αίγινας και καθορισμός κριτηρίου κατακύρωσης (χαμηλότερη τιμή ή συμφερότερη προσφορά) του διαγωνισμού, Έγκριση της υπ αριθμ 465/2013 απόφασης του κ .Δημάρχου περί απευθείας ανάθεσης συλλογής απορριμμάτων λόγω έκτακτης ανάγκης.

Η επιτροπή αποφάσισε τη δαπάνη των 10.000 ευρώ για την αγορά καρτών ελεγχόμενης στάθμευσης, κυρίως μικρής διάρκειας, που προορίζονται για χρήση κατά τη διάρκεια της επόμενης καλοκαιρινής περιόδου. Όπως έγινε γνωστό κατά τη συνεδρίαση, τον έλεγχο για την εφαρμογή των μέτρων της ελεγχόμενης στάθμευσης θα αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερες εξηγήσεις τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Σε άλλο θέμα, η πληρωμή ισόποσης δαπάνης 2.388.063 ευρώ προς την ΕΥΔΑΠ προηγούμενων ετών, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι φετινές οφειλές που ξεπερνούν κατά τι τις 300.000 ευρώ. Επίσης, έγκριση πίστωσης για την απευθείας ανάθεση μεταφοράς απορριμάτων από ιδιώτη ύψους 2.000 ευρώ. Αφορά τη μεταφορά 3,5 τόνων απορριμάτων κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, από φορτηγό της εταιρίας Μεταξάς Μονοπρόσωπη ΕΠΕ. Οι εισηγήσεις των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ψηφίστηκαν από τα μέλη της επιτροπής ομόφωνα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png