Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 27ης Νοεμβρίου 2015.

Πραγματοποιήθηκε χθες η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα ακόλουθα: έγκριση πιστώσεων προϋπολογισμού, λήψη απόφασης για την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης που συντάχθηκε για την "προμήθεια καύσιμων" και καθορισμός κριτηρίου κατακύρωσης της προμήθειας, σύνταξη όρων διακήρυξης για την διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την εκτέλεση του έργου "Μεταφορά απορριμματοφόρων με οχηματαγωγά πλοία για το έτος 2015-2016 " και τέλος λήψη απόφασης επί των πρακτικών που συντάχθηκαν για την διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την εκτέλεση του έργου: "Αποκατάσταση ζημιών από πλημμύρες στην περιοχή του Δήμου Αίγινας".

Εκτός ημερησίας διάταξης συζητήθηκε το αίτημα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, να ενταχθούν οι παροχές ύδρευσης που διαθέτει σε επαγγελματικό τιμολόγιο, καθώς λόγω της φύσης της χρήσης τους, ειδικά αυτές που χρησιμοποιούνται στα πίλαρς, ξεπερνούν γρήγορα το όριο της πρώτης κλίμακας με αποτέλεσμα να Ταμείο να χρεώνεται με το "πέναλτι" της υψηλής κατηγορίας. .Επίσης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης των θεμάτων που αφορούσαν την έγκριση πιστώσεων προϋπολογισμού και με αφορμή τη συζήτηση που έγινε για την επισκευή δύο δίτροχων οχημάτων που χρησιμοποιούσε παλιά η Δημοτική Αστυνομία, τα μέλη της Επιτροπής έκριναν ότι πρέπει να υπάρχει οργανωμένος έλεγχος στη λειτουργία των οχημάτων, γιατί οι φθορές που προκαλούνται και το κόστος που επιβαρύνεται ο δήμος για την επισκευή τους άπτεται των αρμοδιοτήτων της.

Τέλος, η Επιτροπή δεν ενέγκρινε τη διάθεση του ποσού 25.000 ευρώ από ΜΟΔ για την πραγματοποίηση μελετών που αφορούν παιδικές χαρές, με την αιτιολόγηση ότι το ποσό είναι πολύ μεγάλο για μια τέτοιου είδους εργασίες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png