Τα θέματα της σημερινής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.


Χωρίς να υπάρχουν θέματα ιδιαίτερης βαρύτητας στην ημερήσια διάταξη, συνεδρίασε σήμερα το πρωί η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Αίγινας. Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο πρόεδρος της επιτροπής κύριος Βαγγέλης Δέδες, μιλώντας στο Aegina Portal, παρουσίασε τα κυριότερα σημεία από τη σημερινή συνεδρίαση, ενώ έκανε και μία μικρή περιγραφή του τρόπου λειτουργίας της.

Στην ημερήσια διάταξη υπήρχαν θέματα όπως ανάκληση και έγκριση πιστώσεων, απόφαση για την κατακύρωση του διαγωνισμού που αφορά στην παροχή υπηρεσίας για αποστολή των ειδοποιητηρίων των λογαριασμών ύδρευσης και της επιστολικής αλληλογραφίας για το 2017-2018.Επίσης, την τροποποίηση απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά τον ορισμό διαχειριστών των τραπεζικών λογαριασμών που τηρεί ο Δήμος για τις ανάγκες του στην Alpha Bank.

Εκτός ημερησίας διάταξης συζητήθηκε το θέμα της απογραφής των μηχανημάτων που διαθέτη ο Δήμος Αίγινας (σταθερά μηχανήματα και οχήματα) της δημιουργίας ενός μητρώου στο οποίο θα καταγράφεται η κατάσταση των μηχανημάτων και τα στοιχεία τους. Αυτό προέκυψε μετά από επιστολή δημοτικού συμβούλου. Να υπενθυμίσουμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ερώτημα για το εάν είχε εξαφανιστεί, αποσυρθεί ή κλαπεί κάποιο μηχάνημα από την Σκοτεινή, που όπως εξήγησε είναι πολύτιμο για τη λειτουργία του Δήμου, είχε κάνει ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png