Ο αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Δέδες για την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Συζητήθηκαν οι όροι των δημοπρασιών για τις πλαζ.


Για τα θέματα της χθεσινής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής μίλησε στο Aegina Portal ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες. Τρία από τα θέματα της συνεδρίασης παρουσιάζουν ενδιαφέρον καθώς εκτός από τις αναμορφώσεις και τις εγκρίσεις πιστώσεων καθορίστηκαν οι όροι διεξαγωγής των πλειοδοτικών δημοπρασιών για τις πλαζ. Τα σχετικά θέματα ήταν:

Καθορισμός όρων διεξαγωγής φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος Α΄ πλαζ Μαραθώνα Αίγινας.
Καθορισμός όρων διεξαγωγής φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος Β΄ πλαζ Μαραθώνα Αίγινας.
Καθορισμός όρων διεξαγωγής φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος πλαζ στη θέση Κλήμα (Κλειδί) της Τ.Κ Πέρδικας Αίγινας.

Οι αποφάσεις και οι τιμές που ορίστηκαν από την Οικονομική Επιτροπή θα ελεγχθούν από την Κτηματική Υπηρεσία και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Οικονομική Επιτροπή πιθανών διαφοροποιημένες. Ο κύριος Δέδες ευελπιστεί ότι σε ένα διάστημα 5-10 ημερών θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες από την πλευρά της Κτηματικής, ώστε η Οικονομική Επιτροπή να δημοσιεύσει την προκήρυξη για την δημοπρασία των παραλιών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png