Ο αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες για θέματα της Οικονομικής Επιτροπής.


Ένα από τα θέματα που περιελάμβανε η χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ήταν ο καθορισμός ύψους των προστίμων που επιβάλλονται σύμφωνα με τον Κανονισμό Ύδρευσης. Ο κύριος πρόεδρος της επιτροπής, αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες, μιλώντας σήμερα στο Aegina Portal έδωσε αναλυτικές πληροφορίες, ανά περίπτωση και τα πρόστιμα που ισχύουν.

Ο κύριος Βαγγέλης Δέδες αναφέρθηκε και στην εξέλιξη που είχε ένα θέμα το οποίο αφορούσε σε ένα έργο για την κατασκευή τοιχίων Αγία Μαρίνα, που είχε ξεκινήσει το 2008. Ο κύριος Δέδες είπε ότι ο κατασκευαστής είχε τιμολογήσει το έργο στο δήμο για 210.000 ευρώ περίπου. Ωστόσο δεν πληρώθηκε και προσέφυγε στα δικαστήρια. Ο κατασκευαστής δικαιώθηκε. Η απόφαση του δικαστηρίου, η οποία ήταν τελεσίδικη, επιδίκασε και το ποσό των 136.000 ευρώ για τόκους. "Κατορθώσαμε μετά από επίπονες προσπάθειες, έδειξε κατανόηση και ο κατασκευαστής και από τις 136.000 ευρώ που ήταν να πληρώσουμε, το κατεβάσαμε στο ποσό να πληρώσουμε 80.000 ευρώ" είπε ο κύριος Δέδες.

Να σημειώσουμε ότι σχετικά με ένα ακόμη σημαντικό θέμα το οποίο υπήρχε στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης, δηλαδή τη συζήτηση σχετικά με τις μισθώσεις των Δημοτικών καταστημάτων, έγινε μία διερευνητική προσέγγιση και μεταφέρθηκε για επόμενη συνεδρίαση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png