Πρόσκληση σύγκλησης Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων 19 Ιουνίου 2018.


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στη συνεδρίαση της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων που βρίσκεται στο Δημοτικό κτίριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής & Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) στις 19 Ιουνίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:15΄ για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:


ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΙΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑ
Διενέργεια κλήρωσης για οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο, δύο (2)  κοριτσιών καταγόμενων από γονείς Αιγινήτες και που διαμένουν στην Αίγινα με το ποσό των € 2.500,00 το καθένα.


ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ Π. & Α. ΚΑΠΠΟΥ
Διενέργεια κλήρωσης για οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο, τριών (3) κοριτσιών καταγόμενων από την Αίγινα και που διαμένουν στην Αίγινα με το ποσό των € 1.100,00 το καθένα.


ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΥΦΑΝΤΗ (ΡΑΚΕΙΟ)
Λήψη απόφασης για συσχετισμό καθυστερούμενων μισθωμάτων με εργασίες επισκευής και αποκατάστασης του κτιρίου που στεγάζεται η ΚΕΔΑ.


ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ
Συζήτηση και λήψη απόφασης περί επωφελέστερης αξιοποίησης του ακινήτου της οδού Χορμοβίτου 272 στον Πειραιά που έχει κριθεί κατεδαφιστέο (προϋπολογισμός κατεδάφισης κτίσματος 3.206,62€) και το κληροδότημα δεν διαθέτει χρηματικό υπόλοιπο.


ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΤΑΡΣΙΤΣΑΣ ΘΩΜΑΪΔΟΥ          
Λήψη απόφασης για έκδοση πρόσκλησης ενδιαφέροντος προς επενδυτές για αξιοποίηση του ακινήτου της οδού Νίκης 22 στο Σύνταγμα με μακροχρόνια μίσθωση  καθώς επιβάλλεται η ανοικοδόμηση και η ουσιώδης ανακατασκευή του για την επωφελέστερη εκμετάλλευσή του.

Ο Δήμαρχος
Ως   Πρόεδρος της Διαχειριστικής  Επιτροπής






ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΜΟΥΡΤΖΗΣ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png