Έκτακτη σύγκληση των μελών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Έκτακτη σύγκληση των μελών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας , πραγματοποιήθηκε σήμερα 24/7/2018 και ωρα 12.00 στο Δημαρχείο Αίγινας , κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Αίγινας κ. Δημήτρη Μούρτζη και του Αντιδημάρχου Πολιτικής προστασίας κ. Παναγιώτη Μαρμαρινού.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των Αστυνομικών, Λιμενικών και Πυροσβεστικών Αρχών, Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Προϊστάμενοι των αρμόδιων Υπηρεσιών του Δήμου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε από τον κ. Δήμαρχο και τον κ. Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τον βαθμό ετοιμότητος που ευρίσκεται ο Δήμος προκειμένου να αντιμετωπιστεί κάθε ενδεχόμενο , λόγω των επικρατουσών εποχιακών καιρικών συνθηκών.
Επίσης οι εκπρόσωποι των Αρχών ενημέρωσαν για τις ενέργειές τους.
Όπως τόνισε ο κ. Δήμαρχος ο βαθμός συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και των αρμόδιων Υπηρεσιών του νησιού είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο , παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ικανοποιηθεί στον βαθμό που είναι αναγκαίος τα διαχρονικά αιτήματα του Δήμου για την αύξηση των σχετικών κονδυλίων ώστε να καλυφθούν οι υπάρχουσες ανάγκες.
Αποφασίστηκε να υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα , να προχωρήσει άμεσα ο καθαρισμός των αντιπυρικών ζωνών και να είναι σε ετοιμότητα τα οχήματα (υδροφόρες) , τα άλλα οχήματα και οι οδηγοί τους .
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png