H συνεδρίαση της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων και η διενέργεια των κληρώσεων.


Στο κτίριο του παλαιού δημαρχείου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εκλογής των κοριτσιών που θα ενισχυθούν οικονομικά μετά το γάμο τους με το ποσό των 4.150,00€ από το Κληροδότημα της Ταρσίτσας Θωμαϊδου (αρ. απ. 1/2019) Σύμφωνα με την υπ. αρ. 9/2018 απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής θα ενισχύονταν οικονομικά δώδεκα (12) κορίτσια. Οι αιτήσεις που πληρούσαν τις προϋποθέσεις και έγιναν δεκτές ήταν έντεκα (11), οπότε δεν έγινε δημόσια κλήρωση.

Από το Κληροδότημα Σπύρου Αλυφαντή (Ράκειο) (αρ. απ. 1/2019) θα ενισχυθούν οικονομικά για το έτος 2019 με  το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων ευρώ 4.000 ευρώ η κάθε μία, δύο φοιτήτριες ιατρικής.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κλήρωση του Κληροδοτήματος Ιουλίας Κάτσα όπου συμμετείχαν δεκαέξι κορίτσια, που πληρούσαν τις προϋποθέσεις για να ενισχυθούν οικονομικά μετά το γάμο τους με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ η κάθε μία (αρ. απ. 1/2019). Κληρώθηκαν δύο από αυτά, καθένα από τα οποία θα εισπράξει το ποσό των 3.000 ευρώ μετά το γάμο του.

Στην κλήρωση του Κληροδοτήματος Παντελή και Αρτέμιδος Κάππου συμμετείχαν δεκαέξι κορίτσια που πληρούσαν τις προϋποθέσεις για να ενισχυθούν οικονομικά μετά το γάμο τους με το ποσό των χιλίων επτακοσίων ευρώ η κάθε μία (αρ. απ. 1/2019). Κληρώθηκαν τρία από αυτά, καθένα από τα οποία θα εισπράξει το ποσό των 1.700 ευρώ μετά το γάμο του.

Στην κλήρωση του Κληροδοτήματος Λεονάρδου Λαδά συμμετείχαν έντεκα  κορίτσια που πληρούσαν τις προϋποθέσεις για να ενισχυθούν οικονομικά μετά το γάμο τους, με το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ  (αρ. απ. 1/2019). Κληρώθηκε ένα κορίτσι από αυτά, το οποίο θα εισπράξει το ποσό των €2.000,00 μετά το γάμο του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων τυχόν ενστάσεις των ενδιαφερομένων μπορούν να υποβληθούν στο Γραφείο Κληροδοτημάτων του Δήμου εντός τριάντα ημερών από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων.

Για τα ονόματα των δικαιούχων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Αίγινας. Τα ονόματα δεν δημοσιοποιούνται από το Aegina Portal λόγω της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png