Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τον διαγωνισμό της συντήρησης και λειτουργίας των κεντρικών δεξαμενών.


Σύμφωνα με ΑΔΑ που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε σήμερα μετά από κατεπείγουσα πρόσκληση του προέδρου της επιτροπής κ. Βαγγέλη Δέδε. Το θέμα της συνεδρίασης ήταν η έγκριση των πρακτικών, που συντάχθηκε από την αρμόδια επιτροπή για διαγωνισμού και αξιολόγησης για τον δημόσιο ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, που αφορά στη "Συντήρηση και λειτουργία κεντρικών δεξαμενών ύδρευσης Δήμου Αίγινας", μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.



Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό και αποδέχθηκε τις προσφορές των δύο εταιριών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό: ΕΛΚΥΣΤΗΣ Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία και Τεχνική Εταιρία ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, αφού κρίθηκε ότι πληρούσαν τους όρους της διακήρυξης, και συνεχίζουν στο επόμενο στάδιο διεξαγωγής του διαγωνισμού, δηλαδή της αξιολόγησης των Οικονομικών Προσφορών. Το έργο είναι προϋπολογισμού 199.999 ευρώ με Φ.Π.Α 24%.

Η προσφορά της ΕΛΚΥΣΤΗΣ Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία ήταν 192.200 ευρώ και της ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 197.999 ευρώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png