Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 10ης Μαρτίου 2020.


Συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αίγινας. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα ακόλουθα:
1. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπάνης και ορισμός υπολόγου.
2. Απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού προπληρωμένου εντάλματος για τον Προκαταβολής για την τοποθέτηση δυο παροχών (ηλεκτρομαγνητικών υδρομέτρων) που θα τοποθετηθούν στο φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ στο Περάνυ Σαλαμίνας για να μετρούν την παροχή νερού προς την Αίγινα”.
3. Εντολή στη δικηγόρο του Δήμου για άσκηση ή μη παρέμβασης στο ΣτΕ υπέρ της διατήρησης της υπ’ αριθ. 96933/5276/2017/23-02-2018 απόφασης του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με θέμα: Απόφαση ΄Έγκρισης Περιβαλλοντικών ΄Όρων για την κατασκευή και λειτουργία του έργου: “Περιφερειακή Οδός Πόλης Αίγινας με φορέα υλοποίησης το Δήμο Αίγινας, στο Δήμο Αίγινας, Νομό Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς και Νήσων Περιφέρειας Αττικής”.

4. Καθορισμός όρων διεξαγωγής φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκποίηση κατεστραμμένων κάδων απορριμμάτων του Δήμου.
5. Καθορισμός όρων διεξαγωγής φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκποίηση εγκαταλελειμμένων οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) του Δήμου.
6. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ορισμένου χρόνου για το έτος 2020.
7. Εξέταση αιτήσεων υδροληπτών του Δήμου για διόρθωση χρεώσεώς τους σε βεβαιωτικό κατάλογο τελών ύδρευσης λόγω διαρροής.
8. Εξέταση αιτημάτων καταναλωτών ύδρευσης του Δήμου μας σχετικά με οφειλές τους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png