Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής, την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020.

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Οινώνης 3 – 1ος όροφος) την Τρίτη 09 Ιουνίου 2020 και ώρα 12:00΄ για να συζητήσουμε τα πιο κάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. ΘΕΜΑ. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την 2η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.
2. ΘΕΜΑ. Υποβολή έκθεσης προς το Δ.Σ για την πορεία υλοποίησης προϋπολογισμού του Δήμου Α΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2020.
3. ΘΕΜΑ. Περί έγκρισης αποφάσεως του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Α. που αφορά το ετήσιο πρόγραμμα δράσης της για το έτος 2020 και ορισμός τριμελούς επιτροπής για τον έλεγχο της εφαρμογής του.
4. ΘΕΜΑ. Απόφαση σχετικά με την Έγκριση ετήσιας διμελούς επιτροπής κλήρωσης για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων έργων, μελετών και παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών (Μη.Μ.Ε.Δ.) της παρ. 8 του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 με την επιφύλαξη της παρ. 3 του άρθρου 221 του Ν.4412/2016, για το έτος 2020.
5. ΘΕΜΑ. Παροχή εντολής και ορισμός δικηγόρου για την άσκηση μη εφέσεως κατά της Δικηγόρου του Δήμου μας και κατά της υπ αριθμ. 1462/2020 αποφάσεως Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά.
6. ΘΕΜΑ. Κατακύρωση του πρακτικού της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας που διεξήχθη για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος αιγιαλού πλαζ στη θέση Αιγινήτισσα της Τ.Κ Πέρδικας Αίγινας.
7. ΘΕΜΑ. Εγκριση Μελέτης και σύνταξη όρων διακήρυξης για τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου : “Επισκευή, Συντήρηση Σχολικών Κτηρίων & Αυλειων Χώρων και Λοιπές Δράσεις” προϋπολογισμού : 46.209,67 € (πλέον Φ.Π.Α.).
8. ΘΕΜΑ. Ανάθεση στον Δικηγόρο κ. Π. Α. για την άσκηση αγωγής και ασφαλιστικών μέτρων κατά των εταιρειών «ENERGA POWER TRADING Ανώνυμη Εταιρεία Προμήθειας και Εμπορίας Ενέργειας», «ΚΕΝΤΩΡ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», «ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής και Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας» και του Α. Φ. ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
9. ΘΕΜΑ. Καθορισμός όρων διεξαγωγής φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος πλαζ στη θέση Αγ. Μαρίνα της Δ.Κ Μεσαγρού Αίγινα.
10. ΘΕΜΑ. Καθορισμός όρων διεξαγωγής φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος πλαζ στη θέση Καμάρες Χλόη Αίγινα.
11. ΘΕΜΑ. Καθορισμός όρων διεξαγωγής φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος πλαζ στη θέση τμήματος Α΄ πλαζ Μαραθώνα Αίγινας.
12. ΘΕΜΑ. Καθορισμός όρων διεξαγωγής φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος πλαζ στη θέση τμήματος Β΄ πλαζ Μαραθώνα Αίγινας.
13. ΘΕΜΑ. Καθορισμός όρων διεξαγωγής φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος πλαζ στη θέση τμήματος Α΄ πλαζ Αγ. Βασιλείου Αίγινας.
14. ΘΕΜΑ. Καθορισμός όρων διεξαγωγής φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος πλαζ στη θέση Κλήμα – Κλειδί της Τ.Κ Πέρδικας Αίγινας.
15. ΘΕΜΑ. Καθορισμός όρων διεξαγωγής φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος πλαζ στη θέση ΣΑΡΠΑ της Τ.Κ Πέρδικας Αίγινας .
16. ΘΕΜΑ. Καθορισμός όρων διεξαγωγής φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος πλαζ στη θέση πλαζ Αύρα Αίγινας
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Ζορμπάς Ιωάννης
Δήμαρχος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png