Δια ζώσης, αλλά κεκλεισμένων των θυρών, η σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 
Δια ζώσης, αλλά κεκλεισμένων των θυρών, πραγματοποιείται αυτή την ώρα [timestamp 10:38:48] η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Η πρόταση, ώστε να γίνει η συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών, υποβλήθηκε από τον πρόεδρο της επιτροπής κ. Γιάννη Ζορμπά και έγινε ομόφωνα δεκτή από τα μέλη. Ο κ. Ζορμπάς εισηγήθηκε την πρότασή του αυτή λέγοντας "λόγω της καταστάσεως", χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποιά είναι η κατάσταση.

Στην συνεδρίαση θα συζητηθούν μία σειρά από ιδιαίτερα σημαντικά θέματα για την καθημερινότητα της Αίγινας, όπως είναι η λήψη απόφασης επί κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη της Αίγινας, κατόπιν εισήγησης της Τεχνικής Υπηρεσίας, οι δωρεάν παραχωρήσεις τμημάτων πεζοδρομίων και χώρων στην παραλία της Αίγινας και την Αγία Μαρίνα βάσει της τροπολογίας του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς η τοποθέτηση κολονών, από το ύψος της διακλάδωσης της οδού Αφαίας με την οδό Καποδιστρίου και επί της οδού Καποδιστρίου έως την διασταύρωση της οδού Καποδιστρίου με την οδό Φανερωμένης.
 
Λόγω της απόφασης της επιτροπής να συνεδριάσει κεκλεισμένων των θυρών, ζητήθηκε από το Aegina Portal να αποχωρήσει, οπότε και δεν θα υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη της συζήτησης.