Δια ζώσης, αλλά κεκλεισμένων των θυρών, η σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 
Δια ζώσης, αλλά κεκλεισμένων των θυρών, πραγματοποιείται αυτή την ώρα [timestamp 10:38:48] η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Η πρόταση, ώστε να γίνει η συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών, υποβλήθηκε από τον πρόεδρο της επιτροπής κ. Γιάννη Ζορμπά και έγινε ομόφωνα δεκτή από τα μέλη. Ο κ. Ζορμπάς εισηγήθηκε την πρότασή του αυτή λέγοντας "λόγω της καταστάσεως", χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποιά είναι η κατάσταση.

Στην συνεδρίαση θα συζητηθούν μία σειρά από ιδιαίτερα σημαντικά θέματα για την καθημερινότητα της Αίγινας, όπως είναι η λήψη απόφασης επί κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη της Αίγινας, κατόπιν εισήγησης της Τεχνικής Υπηρεσίας, οι δωρεάν παραχωρήσεις τμημάτων πεζοδρομίων και χώρων στην παραλία της Αίγινας και την Αγία Μαρίνα βάσει της τροπολογίας του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς η τοποθέτηση κολονών, από το ύψος της διακλάδωσης της οδού Αφαίας με την οδό Καποδιστρίου και επί της οδού Καποδιστρίου έως την διασταύρωση της οδού Καποδιστρίου με την οδό Φανερωμένης.
 
Λόγω της απόφασης της επιτροπής να συνεδριάσει κεκλεισμένων των θυρών, ζητήθηκε από το Aegina Portal να αποχωρήσει, οπότε και δεν θα υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη της συζήτησης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png