Τι αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, για την παραχώρηση χρήσης χώρου και πεζοδρομίου σε Αγία Μαρίνα και Αίγινα.

 
Δύο αποφάσεις οι οποίες σχετίζονται με την δυνατότητα παραχώρησης πρόσθετου χώρου, για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ατελώς, από τον δήμο, βάσει της τροπολογίας του Υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε στις 25 Μαΐου, έλαβε σε συνεδρίασή της η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αίγινας, που έγινε στις 9 Ιουνίου κεκλεισμένων των θυρών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η πρώτη αφορά στην δωρεάν παραχώρηση, τμήματος του πεζοδρομίου επί της οδού Λ. Δημοκρατίας, από την επιχείρηση "Ποσειδώνειο" έως τον Ι.Ν. Παναγίτσας στην πόλη της Αίγινας, στους χρήστες κοινοχρήστων χώρων, για την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησής τους λόγω των περιοριστικών μέτρων του COVID 19 και έως 31-12-2020.
 
Και η δεύτερη την δωρεάν παραχώρηση χρήσης χώρου, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Μαρίνας, στις όμορες επιχειρήσεις, για την καλύτερη λειτουργία τους, λόγω των περιοριστικών μέτρων του COVID 19 και έως 31-12-2020.
 
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καραγιάννη ο χώρος που παραχωρείται στην παραλία, αφορά ενάμιση μέτρο μετά την κίτρινη γραμμή (το μπροστινό τμήμα) στο πεζοδρόμιο της παραλίας.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png