Άγονος ο διαγωνισμός για τις μελέτες του κλειστού γηπέδου της Αίγινας. Η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε να επαναληφθεί.

 
Παρά το γεγονός ότι ήταν ένας διαγωνισμός με προϋπολογισμό 80.581 ευρώ πλέον ΦΠΑ, η διαδικασία του διαγωνισμού απέβη άκαρπη αφού καμία εταιρία δεν υπέβαλε προσφορά. Πρόκειται για τον διαγωνισμό που αφορούσε στην επιλογή αναδόχου για το έργο: "Ολοκλήρωση μελετών κλειστού γυμναστηρίου Αίγινας". Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ήταν στις 23 Οκτωβρίου. Η αρμόδια επιτροπή ακολουθώντας την διαδικασία, διαπίστωσε ότι δεν έχουν υποβληθεί προσφορές. Ως εκ τούτου, η Επιτροπή Διαγωνισμού πρότεινε την κήρυξη του διαγωνισμού ως άγονου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το πρακτικό συζητήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης στις 10 Νοεμβρίου. Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ενέκριναν το πρακτικό που ηλεκτρονικού διαγωνισμού, ανέδειξαν τον διαγωνισμό ως άγονο, διότι δεν υποβλήθηκε καμία προσφορά.
 
Τέλος, η επιτροπή αποφάσισε την επανάληψη του εν λόγω διαγωνισμού με τους ίδιους όρους και μελέτη, καθώς επίσης και με την ίδια διαδικασία.
 
Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη για τις μελέτες του κλειστού γηπέδου στο κτήμα Γκίκα είχε δημοσιευθεί στις 23 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να δείτε την σχετική δημοσίευση του Aegina Portal εδώ.
 
Οι μελέτες αφορούν στη συμπλήρωση των υφιστάμενων μελετών του κλειστού γυμναστηρίου, δηλαδή την Στατική Μελέτη, την Ηλεκτρομηχανολογική Μελέτη Κτηριακών Εγκαταστάσεων, την Γεωτεχνική Μελέτη και την Περιβαλλοντική Μελέτη. Για το έργο υφίσταται Τοπογραφική και Αρχιτεκτονική Μελέτη οι οποίες στο χρόνο που είχαν συνταχθεί περιελάμβαναν σχέδια και υπολογισμούς που αποτελούν αντικείμενο Μελέτης Εφαρμογής και έχουν την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
 
Ήταν ο δεύτερος άγονος διαγωνισμός σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξέφρασαν την απορία τους επειδή δεν υπήρξε προσφορά από καμία εταιρία και αναφέρθηκαν σε έναν ακόμη άγονο διαγωνισμό, αυτόν για την τσιμεντόστρωση δημοτικών δρόμων στην έδρα του δήμου Αίγινας και στα τοπικά διαμερίσματα Πέρδικας, Μεσαγρού και Βαθέος. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός ήταν προϋπολογισμού 56.329 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) και στις 30 Οκτωβρίου αναδείχθηκε επίσης ως άγονος από την Οικονομική Επιτροπή, διότι δεν είχε υποβληθεί καμία προσφορά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png