Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 24ης Νοεμβρίου 2020.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα ακόλουθα:

Video 1




  • Παράταση της αριθμ. πρωτ. 15385/02-12-2019 σύμβασης για την "Προμήθεια & τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Αίγινας", για χρονικό διάστημα από υπογραφής της παράτασης σύμβασης και μέχρι 12 Ιουλίου 2021 .
  • Παράταση της αριθμ. πρωτ. 15385/02-12-2019 σύμβασης για την Μεταφορά Ογκωδών υλικών νήσου Αίγινας, για χρονικό διάστημα από υπογραφής της παράτασης σύμβασης και μέχρι 02 Απριλίου 2021 .
  • Σύσταση Επιτροπής διερεύνησης τιμών με σκοπό την υποβολή προτάσεων του Δήμου Αίγινας στα πλαίσια προσκλήσεων Προγραμμάτων Ανάπτυξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  • Εξέταση αιτήσεων υδροληπτών του Δήμου για διόρθωση χρεώσεώς τους σε βεβαιωτικό κατάλογο τελών ύδρευσης λόγω Διαρροής.
  • Εξέταση αιτήσεων υδροληπτών του Δήμου για διόρθωση χρεώσεώς τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης λόγω λάθους αντιγραφής από τα βιβλία καταμετρήσεως στους βεβαιωτικούς καταλόγους.
  • Εξέταση αιτήσεων υδροληπτών του Δήμου για διόρθωση χρεώσεώς τους σε βεβαιωτικό κατάλογο τελών ύδρευσης λόγω λάθους μέτρησης.
  • Εξέταση αιτήσεων υδροληπτών του Δήμου για διόρθωση χρεώσεώς τους σε βεβαιωτικό κατάλογο τελών ύδρευσης λόγω χαλασμένου υδρομέτρου.
  • Σε περίπτωση κατά την οποία δικαιολογημένα δεν είναι δυνατή η προσέλευσή σας, παρακαλούμε όπως γνωρίσετε αυτό έγκαιρα, καταρχήν στο αντίστοιχο αναπληρωματικό σας μέλος της Οικονομικής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png