Πρόσκληση σε Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής στις 1 Δεκεμβρίου 2020.

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί μέσω ΤΗΛΕΔΙΆΣΚΕΨΗΣ με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr) την Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 10:00΄ π.μ, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.:
1. ΘΕΜΑ. Περί έγκρισης πρόσληψης προσωπικού δίμηνης απασχόλησης για εκκαθάριση δηλώσεων τετραγωνικών μέτρων.
2. ΘΕΜΑ. Εγκριση Μελέτης και σύνταξη των όρων διακήρυξης για τη διενέργεια του απαιτούμενου διαγωνισμού, για την επιλογή αναδόχου για την “Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Αίγινας”.
3. ΘΕΜΑ. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού που συντάχθηκε από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού και αξιολόγησης για τον συνοπτικό διαγωνισμό για την προμήθεια “Ενός κλειστού φορτηγού τύπου van & ενός ημιφορτηγού πετρελαιοκίνητου οχήματος τύπου pick up μονής καμπίνας 4×4 για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Αίγινας ”, εκτιμώμενης αξίας 36.935,48€ € (πλέον 8.864,52 € Φ.Π.Α. 24 %).
4. ΘΕΜΑ. Εγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης του Δήμου μας με τον ΕΣΔΝΑ σχετικά με τις Δράσεις χωριστής συλλογής και διαχείρισης βιοαποβλήτων και ανακυκλώσιμων στους δήμους της Περιφέρειας Αττικής
5. ΘΕΜΑ. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπάνης συνολικού ποσού 210,80 € προς την ΕΥΔΑΠ για τον έλεγχο διακρίβωσης σωστής λειτουργίας υδρομετρητών.
Σε περίπτωση κατά την οποία δικαιολογημένα δεν είναι δυνατή η προσέλευσή σας, παρακαλούμε όπως γνωρίσετε αυτό έγκαιρα, καταρχήν στο αντίστοιχο αναπληρωματικό σας μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και κατόπιν στον ειδικό γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής κ. Σκαφιδά Χρήστο στο τηλ. 22973 20036.
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Ζορμπάς Ιωάννης
Δήμαρχος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png