Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή η αποδοχή της ένταξης στο πρόγραμμα για τον σχεδιασμό της φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (ΣΦΗΟ).


Όπως είχε δημοσιεύσει το Aegina Portal στις 24 Δεκεμβρίου 2020 ο δήμος της Αίγινας σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του "Πράσινου Ταμείου" (η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2020) καθορίστηκε ως προσωρινός δικαιούχος για την πρόσκληση που αφορά την πρότασή του για τα σχέδια φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα: "Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2020". Το επιχορηγούμενο ποσό που θα λάβει ο δήμος της Αίγινας είναι 39.680 ευρώ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Πρόκειται για το λεγόμενο Σ.Φ.Η.Ο. μία παροχή υπηρεσίας προς τον δήμο της Αίγινας, δηλαδή μία μελέτη, ένα σχέδιο, ακριβώς όπως αναφέρεται και στο θέμα και όχι στην προμήθεια κάποιων σταθμών φόρτισης. Το σχέδιο αυτό σύμφωνα με την νομοθεσία αναθεωρείται το αργότερο κάθε πέντε χρόνια. Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που έγινε στις 17 Νοεμβρίου 2020 η επιτροπή είχε αποφασίσει την υποβολή πρότασης προς το Πράσινο Ταμείο, στον άξονα προτεραιότητας 4 με τίτλο: "Σχέδια φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) του χρηματοδοτικού προγράμματος "Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2020".

Στην συνερίαση της 8ης Φεβρουαρίου 2021 η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την ένταξη στο πρόγραμμα για τον σχεδιασμό της φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.). Πιο συγκεκριμένα τα μέλη ενέκριναν την αποδοχή του ποσού των 39.680 ευρώ που αφορά την ένταξη του Δήμου Αίγινας στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και την παροχή δεσμευτικής εισήγησις περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού 2021.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png