Την αποδοχή της δωρεάς δύο ακινήτων και την καταχώρησή τους στην περιουσιακή κατάσταση του Δήμου Αίγινας αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή.


Την αποδοχή της δωρεάς των ακινήτων υπέρ του Δήμου Αίγινας από τους δωρητές κ. Στυλιανό Γιακουμή και κ. Μαρία Ρήγα αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 9 Απριλίου. Παράλληλα η Οικονομική Επιτροπή και τα μέλη της εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες για την ιδιαίτερα γενναιόδωρη προσφορά τους. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Πρόκειται για δύο ακίνητα τα οποιά βρίσκονται στη θέση "Κάτω Πηγάδι" της  Κοινότητας Μεσαγρού. Ειδικότερα το πρώτο οικόπεδο είναι εκτάσεως 755 τμ, ενώ το δεύτερο οικόπεδο βρίσκεται απέναντι του
είναι εκτάσεως 174 τ.μ.

Τα μέλη της επιτροπής είπαν για την δωρεά:
 
Ο κ. Γιάννης Ζορμπάς: "Είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η ενέργεια και η πρωτοβουλία, όπως επαναλαμβάνω έχω εκφράσει εκ μέρους του δήμου Αίγινας και του Δημοτικού Συμβουλίου τη ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες" 
 
Ο κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης: "Εκφράζω από την πλευρά μου την ευγνωμοσύνη. Πραγματικά είναι πράξεις, δεν ξέρω, που όλο και πιο αραιά γίνονται. Έχουμε δει όλοι, είμαστε μέλη των κληροδοτημάτων, παλαιότερα ήταν μία πρακτική πολύ πιο συχνή. Πραγματικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Εύχομαι να γίνει παράδειγμα και για το μέλλον για περισσότερες τέτοιες ενέργειες. Απλώς κλείνοντας να πω μας δίνε ένα αίσθημα ευθύνης μεγαλύτερο ώστε να αξιοποιηθούν αυτές οι περιουσίες που έχουν δωριθεί στο δήμο με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Είναι ένα αίσθημα ευθύνης όλων των μελών της Επιτροπής Διαχείρισης Κληροδοτημάτων, ώστε πραγματικά ο δωροθέτες, ο σκοπός για τον οποίο τα έχουν δώσει να βρίσκει πραγματικά ανταπόκριση και σκοπό".
 
Η κ. Μαίρη Κουκούλη: "Είναι αυτονόητο ότι ευχαριστούμε πάρα πολύ τους δωρητές και θεωρώ ότι πέρα από τα λόγια ο καλύτερος τρόπος να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας και το ευχαριστώ μας, είναι με το να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα ως δήμος τη δωρεά αυτή".
 
Ο κ. Φίλιππος Τζίτζης είπε ότι "Εύχομαι αυτή η δωρεά, σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι σπάνια τα τελευταία, 20,30,40,50 χρόνια, δεν υπάρχει μία τέτοια δωρεά προς τον δήμο, να αξιοποιηθεί" και συμπλήρωσε: "Το παράδειγμά τους είναι είναι λαμπρό για όλους εμάς του Αιγινήτες, τους ευχαριστούμε. Ήταν μία προσπάθεια που είχε ξεκινήσει από την διοίκηση Κουκούλη, μετά πήγε στην διοίκηση Σακκιώτη, μετά στην διοίκηση Μούρτζη και τώρα σε εσάς". Τέλος άσκησε κριτική στον τρόπο διαχείρισης των κληροδοτημάτων από την διοίκηση, θέμα για το οποίο υπεραμύνθηκε στην συνέχεια ο κ. Γιάννης Ζορμπάς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png