Συγκροτήθηκε επιτροπή παρακολούθησης και παραλαβής, για την υπηρεσία έκδοσης οικοδομικής άδειας για την άρση επικινδυνότητας του ΕΚΠΑΖ.


Τον Νοέμβριο του 2020 η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιώς και Νήσων θα προχώρησε στην έκδοση πρόκλησης για της υπηρεσίας με τίτλο: "Υπηρεσίες υποστήριξης για την έκδοση οικοδομικής άδειας επεμβάσεων άρσης επικινδυνότητας ΕΚΠΑΖ Αίγινας". Αντικείμενο της υπηρεσίας ήταν η υποστήριξη στην έκδοση της οικοδομικής άδειας για την άρση επικινδυνότητας με επεμβάσεις ενίσχυσης- αποκατάστασης του φέροντος οργανισμού κτιρίων που υφίστανται και για τις οποίες έχει ήδη εκπονηθεί και εγκριθεί η σχετική μελέτη.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με την πρόσκληση ο ανάδοχος θα μεριμνούσε για την οργάνωση του σχετικού φακέλου και την υποβολή του στην αρμόδια Πολεοδομική Υπηρεσία. (προετοιμασία σχεδίων, ανάρτηση στην αρμόδια ηλεκτρονική πλατφόρμα κλπ). Η υπηρεσία θα μεριμνούσε για την απαραίτητη συνεργασία με τους μελετητές της εγκεκριμένης μελέτης. Επίσης, ο έλεγχος της υπάρχουσας κατάστασης με επικαιροποίηση του υφιστάμενου τοπογραφικού, σε σχέση με την υπάρχουσα οικοδομική άδεια και την εφαρμογή της επί του εδάφους. Προ της υποβολής του φακέλου, ο ανάδοχος θα υποστηρίξει την υπηρεσία για την τακτοποίησή (με ένταξη στον νόμο 4178/2013) αποκλίσεων του αποτυπώματος των κτιρίων ως προς την θέση που εμφανίζονται στο περιγεγραμμένο τοπογραφικό της υφιστάμενης οικοδομικής άδειας.

Συνοπτικά θα έπρεπε να διενεργηθούν τα ακόλουθα:
  •  Οργάνωση του σχετικού φακέλου και την υποβολή του στην αρμόδια Πολεοδομική Υπηρεσία. (προετοιμασία σχεδίων, ανάρτηση στην αρμόδια ηλεκτρονική πλατφόρμα κλπ).
  •  Έλεγχος της υπάρχουσας κατάστασης με επικαιροποίηση υφιστάμενου τοπογραφικού, σε σχέση με την υπάρχουσα οικοδομική άδεια και την εφαρμογή της επί του εδάφους,
  •  Τακτοποίησή (με ένταξη στον νόμο 4178/2013) αποκλίσεων του αποτυπώματος των κτιρίων ως προς την θέση που εμφανίζονται στο περιγεγραμμένο τοπογραφικό της υφιστάμενης οικοδομικής άδειας.
  •  Συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες που εμπλέκονται στην έκδοση οικοδομικής άδειας.
Στις 13 Απριλίου 2021 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης με θέα την συγκρότηση τριμελούς επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής της παροχής υπηρεσίας: "Υπηρεσίες υποστήριξης για την έκδοση οικοδομικής άδειας επεμβάσεων άρσης επικινδυνότητας ΕΚΠΑΖ Αίγινας" προυπολογισμού 7.764 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png