Κλήρωση για την ανάδειξη των μελών της επιτροπής, για τη διενέργεια διαγωνισμών εκποίησης, εκμίσθωσης, αγοράς ή μίσθωσης πραγμάτων από το Δήμο Αίγινας.

klirosi-epitropis.jpg
 
Στην Αίγινα την 19η Απριλίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00΄, στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Οινώνης 3), στο Γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, διενεργήθηκε από τον κ. Νικόλαο Πτερούδη, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώπιον του κ. Θεριανού Στυλιανού,

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Δημοτικού Συμβούλου Αίγινας, και του κ. Λορέντζου Αθανάσιου, υπαλλήλου του Δήμου Αίγινας, κλήρωση για την ανάδειξη των μελών που θα συγκροτήσουν την επιτροπή για την διενέργεια κατά το έτος 2023 διαγωνισμών διά την εκποίηση, εκμίσθωση, αγορά ή μίσθωση πραγμάτων από το Δήμο σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1 και 3 του Π.Δ 270/1981, σύμφωνα με την τοιχοκολληθείσα (με αποδεικτικό δημοσίευσης) στον πίνακα ανακοινώσεων και αναρτηθείσα στην ιστοσελίδα του Δήμου, την 13
η Απριλίου 2023, σχετική ανακοίνωση με αριθμ. πρωτ. 4805/13-4-2023.Στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που πληρούν τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή τους στην κλήρωση, οι οποίοι είναι οι κάτωθι:

1. Σκαλτσιώτης Γεώργιος
2. Μούρτζης Αντώνιος
3. Καραγιάννης Δημήτριος
4. Πτερούδης Νικόλαος
5. Θεριανός Στυλιανός
6. Γκαρής Μάριος
7. Κουκούλη Μαρία
8. Μούρτζης Δημήτριος
9. Μαυροθαλασσίτης Χρυσόστομος
10. Μούρτζης Γεώργιος
11. Πάλλης Στυλιανός
12. Μαρμαρινός Σταμάτιος
13. Σαλπέα – Στάθη Αικατερίνη
14. Βατικιώτης Δημήτριος
15. Μαρμαρινός Παναγιώτης
16. Κουκούλης Παναγιώτης
17. Γαλάνης Γρηγόριος
18. Λογοθέτης Εμμανουήλ
19. Λεούσης Νεκτάριος
20. Μπαρμπέρης Ευάγγελος
21. Δούκας Σωκράτης
22. Πούντος Νικόλαος
23.Τζίτζης Φίλιππος
24.
Μαρίνος Νικόλαος
25.Μεθενίτης Παντελεήμων
26.Ντελής Αντώνιος.
27.Ηλίας Παναγιώτης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Πτερούδης Νικόλαος, προχώρησε στην κλήρωση των μελών από τους αναφερόμενους στην ανωτέρω λίστα Δημ. Συμβούλους, με επιλογή κλήρου. Πρώτα διενεργήθηκε κλήρωση για τα τακτικά μέλη και έπειτα για τα αναπληρωματικά. Τα ονόματα των κληρωθέντων μελών αναγράφηκαν σε Πίνακα κατά σειρά κλήρωσης:

screenshot.411.png
Με ευθύνη του Γραφείου Πρωτοκόλλου θα ειδοποιηθούν αμελλητί για τηνεπιλογή τους τα ανωτέρω τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png