Εγκρίθηκαν τα επανορθωτικά μέτρα της ΑΚΤΩΡ Α.Ε. και της  Κωνσταντινίδης Α.Ε, για το διαγωνισμό της προμήθειας και εγκατάστασης πλωτών προβλητών στο λιμάνι της Αίγινας.

plotes-provlites.jpg

Σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής που πραγματοποιήθηκε χθες 25 Απριλίου 2023, συζητήθηκε, εκτός ημερήσιας διάταξης, το θέμα: "Έγκριση, των ληφθέντων επανορθωτικών μέτρων των οικονομικών φορέων «ΑΚΤΩΡ Ανώνυμη Εταιρεία» και «Χριστόφορος Κωνσταντινίδης Α.Ε.» και την έγκριση πλήρωσης της προϋπόθεσης της παρ. 3β του αρ. 44 του ν.3959/2011, για τη συμμετοχή του πρώτου ως φορέας στήριξης της συμμετέχουσας εταιρείας «ΤΟΜΗ Α.Ε» και του δεύτερου ως συμμετέχουσας εταιρείας στο διαγωνισμό με τίτλο: «Προμήθεια και εγκατάσταση πλωτών προβλητών για την αποκατάσταση ζημιών από θαλασσοταραχή στο Λιμένα Αίγινα», προϋπολογισμού 848.550,60 €, με Φ.Π.Α. 24%. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η Οικονομική Επιτροπή κατά πλειοψηφία αποφάσισε:

1. Την έγκριση των ληφθέντων επανορθωτικών μέτρων των οικονομικών φορέων  «ΑΚΤΩΡ Ανώνυμη Εταιρεία» και «Χριστόφορος Κωνσταντινίδης Α.Ε.»   και την έγκριση πλήρωσης της προϋπόθεσης της παρ. 3β του αρ. 44 του ν.3959/2011 (σύμφωνα με την παρ.
2.2.3.4 της διακήρυξης), ως επαρκή βάσει των αποδεικτικών στοιχείων που προσκόμισαν για την απόδειξη της αξιοπιστίας τους.
2. Την εξουσιοδότηση της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π. Ε. Πειραιά και Νήσων και της Επιτροπής Διαγωνισμού για την συνέχιση της διαδικασίας του διαγωνισμού.
  • Το τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής κα. Βερελή Βασιλική και το αναπληρωματικό μέλος κ. Αγγέλης Σπυρίδων απέχουν από την ψηφοφορία.
  • Το αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Ανδρουλακάκης Νικόλαος απέχει από την ψηφοφορία.
  • Το αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής κα. Βαλαβάνη Στυλιανή απέχει από την ψηφοφορία.
  • Το τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Δημητρίου Γεώργιος καταψηφίζει την ως άνω απόφαση


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png