Διενεργήθηκαν οι κληρώσεις των κληροδοτημάτων "Ιουλία Κάτσα" και "Παντελής και Άρτεμις Κάππου".

IMG_20240130_110818_1.jpg

Με ενός λεπτού σιγή και την ανάγνωση των ονομάτων των δωρητών και ευεργετών του Δήμου Αίγινας, ξεκίνησε η τακτική συνεδρίαση της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κοινωφελών Περιουσιών, στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, μετά το μνημόσυνο στην Μητρόπολη.


Την συνεδρίαση παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούσαν

IMG_20240130_111136.jpg
Το κληροδότημα  "Ιουλία Κάτσα":  

1. Διενέργεια κλήρωσης για την επιλογή δύο υποψηφίων δικαιούχων οικονομικής ενίσχυσης μετά το γάμο τους, σύμφωνα με την αρ. 07/2023 απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος, με το ποσό των 2.500,00€ έκαστη (Εκτέλεση Σκοπού 2023).

Το κληροδότημα "Παντελής και Άρτεμις Κάππου": 

1. Διενέργεια κλήρωσης για την επιλογή τριών υποψηφίων δικαιούχων οικονομικής ενίσχυσης μετά το γάμο τους, σύμφωνα με την αρ. 08/2023 απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος, με το ποσό των 1.000,00€ έκαστη (Εκτέλεση Σκοπού 2022).  2. Διενέργεια κλήρωσης για την επιλογή τριών υποψηφίων δικαιούχων οικονομικής ενίσχυσης μετά το γάμο τους, σύμφωνα με την αρ. 09/2023 απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος, με το ποσό των 1.000,00€ έκαστη (Εκτέλεση Σκοπού 2023). 

Τα ονόματα των δικαιούχων, έχουν παραληφθεί από το video της συνεδρίασης, λόγω των προσωπικών δεδομένων.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png