Η Δημοτική Επιτροπή ενέκρινε την πρόσληψη πέντε πτυχιούχων φυσικής αγωγής, για την υλοποίηση των προγραμμάτων "Άθλησης για Όλους", της περιόδου 2024-2025.

athlisi-gia-olous.jpg

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου 2024, η Δημοτική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την πρόσληψη πέντε πτυχιούχων φυσικής αγωγής, για την υλοποίηση των προγραμμάτων "Άθλησης για Όλους", της περιόδου 2024-2025, μετά την σχετική εισήγηση του αντιδημάρχου αθλητισμού κ. Νίκου Μαρίνου. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το αίτημα της εισήγησης αφορούσε την πρόσληψη πέντε πτυχιούχων φυσικής αγωγής, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση των προγραμμάτων "Άθλησης για Όλους", της περιόδου 2024-2025. Το σύνολο των προγραμμάτων που προτείνονται προς έγκριση, στην ειδική διαλειτουργική ηλεκτρονική βάση καταγραφής, αφορά όλες τις ηλικίες από 4 ετών έως και την 3η ηλικία για πολλαπλά αθλητικά προγράμματα.

Σύμφωνα με το ίδιο αίτημα, η πρόσληψη των πτυχιούχων φυσικής αγωγής είναι απολύτως απαραίτητη για την υλοποίηση του συνόλου των προγραμμάτων άθλησης, που θα προσφέρει ο Δήμος Αίγινας στους δημότες - κατοίκους κάθε ηλικίας και φύλου. 

Η εισήγηση ανέφερε, επίσης, ότι κάθε πρόγραμμα άθλησης έχει αντίτιμο συμμετοχής και κάθε αθλούμενος υποχρεούται να καταβάλει την μηνιαία συνδρομή του, προκειμένου να συμμετέχει σε αυτά.

Η επί σειρά ετών εμπειρία στην υλοποίηση των προγραμμάτων "Άθλησης για Όλους"  μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ότι τα έσοδα που προκύπτουν από τις συνδρομές των προγραμμάτων άθλησης δύναται να καλύψουν το σύνολο της μισθοδοσίας των Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.

Ακολούθως βεβαιώνεται ρητά ότι το σύνολο (100%) της δαπάνης για την μισθοδοσία των πτυχιούχων φυσικής
αγωγής θα καλύπτεται αποκλειστικά από το αντίτιμο που θα καταβάλουν οι ωφελούμενοι με την μορφή διδάκτρων ή από είσπραξη δωρεών και χορηγιών ή μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έως το ποσό του αντίστοιχου προβλεπόμενου Αναλυτικού Λογαριασμού Εξόδου του προϋπολογισμού της.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png