Κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για το έργο επισκευής, επέκτασης και αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της Αίγινας, ύψους 1.135.256 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 24%.

geniki-orizonografia.jpg
Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2024,  τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν την οριστική κατακύρωση του διαγωνισμού με τίτλο: "Επισκευή, Επέκταση και Αντικατάσταση τμημάτων του Δικτύου Ύδρευσης του Δήμου Αίγινας", στον οικονομικό φορέα ο οποίος προσέφερε έκπτωση 6,47 %. Η προφορά ανήλθε στο ποσό των 1.135.256,44 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α. 24%. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



 

Η ημερομηνία δημοσίευσης του διαγωνισμού και της έναρξης των προσφορών ήταν η 1η Φεβρουαρίου 2024.

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση των αγωγών τμήματος του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης της Αίγινας καθώς και η προσθήκη συσκευών ελέγχου του δικτύου, ήτοι φρεάτια ελέγχου πίεσης, εξαερισμού, εκκένωσης, διακλάδωση.

Οι αγωγοί του εσωτερικού δικτύου θα τοποθετηθούν εντός των υφιστάμενων οδών του ρυμοτομικού σχεδίου.

Προβλέπεται επίσης η κατασκευή φρεατίων ελέγχου πιέσεων, φρεατίων εξαερισμού και εκκένωσης καθώς και φρεατίων δικλείδων σε κόμβους διασταύρωσης του κυρίως και δευτερευόντως δικτύου καθώς επίσης και η τοποθέτηση δικλείδων απομόνωσης με ειδικό χυτοσίδηρο τεμάχιο σε επιλεγμένες θέσεις του τριτεύοντος δικτύου διανομής.

Η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο είναι η γενική οριζοντιογραφία του έργου. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά, για το έργο εδώ, σε παλαιότερο ρεπορτάζ του Aegina Portal. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png