Έλεγχος των αιτήσεων και επιλογή των δικαιούχων, για την εκτέλεση σκοπού των κληροδοτημάτων: «Ταρσίτσα Θωμαΐδου», «Ιουλία Κάτσα», «Λεονάρδος Λαδάς», «Παντελής και Άρτεμις Κάππου».

dimotiko-simvoulio-aeginas-apofaseis-klirodotimata.jpg

Στην τακτική συνεδρίαση της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων του Δήμου Αίγινας, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου 2024, συζητήθηκαν τα θέματα σχετικά με την εκτέλεση του σκοπού των ακόλουθων κληροδοτημάτων: «Ταρσίτσα Θωμαΐδου», «Ιουλία Κάτσα», «Λεονάρδος Λαδάς», «Παντελής και Άρτεμις Κάππου». 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Έλεγχος των αιτήσεων που υποβλήθηκαν σχετικά με την εκτέλεση σκοπού Κληροδοτήματος «Ταρσίτσα Θωμαΐδου», για το έτος 2024 αναφορικά με την οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο τους κοριτσιών στερούμενων οικονομικών πόρων και καταγόμενων από την Αίγινα.

Μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική απόφαση εδώ.

Έλεγχος των αιτήσεων που υποβλήθηκαν σχετικά με την εκτέλεση σκοπού Κληροδοτήματος «Ιουλία Κάτσα» για το έτος 2024 αναφορικά με την οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο τους κοριτσιών στερουμένων οικονομικών πόρων από γονείς Αιγινήτες και που διαμένουν στην Αίγινα.

Μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική απόφαση εδώ.

Έλεγχος των αιτήσεων που υποβλήθηκαν σχετικά με την εκτέλεση σκοπού του Κληροδοτήματος «Λεονάρδος Λαδάς» για το έτος 2024 αναφορικά με την οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο του ενός κοριτσιού στερούμενου οικονομικών πόρων καταγόμενο από την Αίγινα.

Μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική απόφαση εδώ.

«Έλεγχος των αιτήσεων που υποβλήθηκαν σχετικά με την εκτέλεση σκοπού Κληροδοτήματος «Παντελής και Άρτεμις Κάππου» για το έτος 2024 αναφορικά με την οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο τους κοριτσιών στερούμενων οικονομικών πόρων και καταγόμενων από την Αίγινα και που διαμένουν στην Αίγινα».

Μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική απόφαση εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png