Ομόφωνα εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού, για την στελέχωση της δομής « Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αίγινας. Θα εκδοθεί πρόσκληση.

kentro-koinotitas.JPG

Με το σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής της 6ης Αυγούστου 2024, η εισήγηση για την πρόσληψη προσωπικού για την στελέχωση της δομής «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αίγινας». 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σε αυτήν αναφέρεται ότι μετά την παραίτηση των υπαλλήλων του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αίγινας και την μη αποδοχή ανάληψη υπηρεσίας από επιλαχόντες/επιλαχούσες υπαλλήλους, κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη η έκδοση νέας προκήρυξης για την πρόσληψη δύο εργαζομένων που θα στελεχώσουν την δομή «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αίγινας». Συγκεκριμένα:

screenshot.1655.png

Το ανωτέρω νέο προσωπικό θα προσληφθεί από το Δήμο Αίγινας, με τη διαδικασία και τα κριτήρια που θα περιγράφονται στην σχετική pρόσκληση που θα εκδοθεί. Θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει το θεσμικό πλαίσιο το οποίο διέπει τις προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση ΙΔΟΧ από τους ΟΤΑ και τα Νομικά τους πρόσωπα για συγχρηματοδοτούμενες από το ΕΣΠΑ δράσεις, με όρους ΑΣΕΠ, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Δήμου Αίγινας, η οποία θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά:

  • Συνοπτική περιγραφή της δράσης και των υπηρεσιών που παρέχονται από το Κέντρο Κοινότητας
  • Το χρονικό διάστημα απασχόλησης
  • Τις απαιτούμενες δεξιότητες/τυπικά προσόντα ανά ειδικότητα
  • Τα κριτήρια επιλογής και τη μοριοδότηση κάθε κριτηρίου
  • Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση συμμετοχής
  • Τον τόπο και τον καταληκτικό χρόνο υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής

Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα ότι εγκρίνουν την πρόσληψη προσωπικού για την στελέχωση της δομής Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αίγινας », με τη διαδικασία και τα κριτήρια που θα περιγράφονται στην σχετική Πρόσκληση που θα εκδοθεί.

Θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει το θεσμικό πλαίσιο το οποίο διέπει τις προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση ΙΔΟΧ από τους ΟΤΑ και τα Νομικά τους πρόσωπα για συγχρηματοδοτούμενες από το ΕΣΠΑ δράσεις, με όρους ΑΣΕΠ, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png