Παράταση έξι μηνών της τμηματικής προθεσμίας για την Έγκριση Προμελετών – Έκδοση ΑΕΠΟ, στο αντιπλημμυρικό που περιλαμβάνει τα ρέματα, της Λεύκης και της Σκοτεινής

meleti-antiplymmirikon-ergon.jpg

Σύμφωνα με απόφαση της Περιφερειακής Επιτροπής, που συνεδρίασε στις 6 Αυγούστου 2024, δόθηκε παράταση έξι μηνών της τμηματικής προθεσμίας για την Έγκριση Προμελετών – Έκδοση ΑΕΠΟ, το πέρας της οποίας μετατίθεται από 01-04-2024 σε 01-10-2024 καθώς και α) τη συνακόλουθη μετάθεση του πέρατος κατά έξι μήνες όλων των συμβατικών τμηματικών προθεσμιών των υπολειπόμενων σταδίων της σύμβασης και β) τη συνακόλουθη μετάθεση του πέρατος κατά έξι μήνες της συνολικής προθεσμίας, ήτοι από 01-08-2024 σε 01-02-2025 της σύμβασης με τίτλο "Mελέτη αντιπλημμυρικών έργων στα ρέματα: Μεγάλο Ποτάμι Καλλονής Τροιζηνίας, Λάκα και Αγία Τριάδα Λουτρόπολης Μεθάνων, Μεγάλο Ποτάμι στο Βαθύ Μεθάνων, Σκοτεινή ν. Αίγινας και Λευκή ν. Αίγινας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png