Την πρόσληψη προσωπικού, για τη στελέχωση του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στον Κοντό και του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Χλόης, αποφάσισε η Δημοτική Επιτροπή.

20240920_111510.jpg

Την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/08/2025, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης « Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης στην Αττική, κύκλος 2024-2025 » Συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ) και από εθνικούς πόρους (Πρόγραμμα Αττική 2021-2027, για τη στελέχωση του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στον Κοντό και του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Χλόης Αίγινας, αποφάσισε ομόφωνα η Δημοτική Επιτροπή, στη κατεπείγουσα συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι ειδικότητες έχουν ως ακολούθως:

screenshot.1732.png

Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής, ανάμεσα σε άλλα,  έλαβαν υπόψιν τους από την εισήγηση του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού, το γεγονός ότι στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Χλόης έχουν δημιουργηθεί 2 τμήματα νηπίων τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν παιδιά ηλικίας από δυόμιση έως τεσσάρων ετών και στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Κοντού έχουν δημιουργηθεί τρία  τμήματα και ειδικότερα: 1 τμήμα νηπίων για τις ηλικίες παιδιών από δυόμιση έως τεσσάρων ετών και δύο τμήματα βρεφών για τις ηλικίες από δώδεκα μηνών έως δυόμιση ετών.

Συνολικά μπορούν να φιλοξενηθούν εβδομήντα επτά βρέφη και νήπια, κάτι το οποίο έχει ως απόρροια την ανάγκη αύξησης του εργατικού δυναμικού.

Την υπ. αρ. πρωτ. 14653//03.09.2024 Ανακοίνωση του Δήμου μας για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ΙΔΟΧ χρονικής διάρκειας δύο μηνών η οποία εκδόθηκε μετά την υπ. αρ. 236/26.08.2024 (ΑΔΑ:6Κ72Ω68-ΕΦΒ) Απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των Σταθμών του Δήμου μας έως και την έκδοση προκήρυξης πρόσληψης προσωπικού (ΣΟΧ).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png