Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής στις 8 Οκτωβρίου 2024.

Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Οινώνης 3 – 1ος όροφος) την, 08 – Οκτωβρίου – 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 12:00 ́, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί ανανέωσης της προγραμματικής σύμβασης γραφείων ανταποκριτών ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) για το έτος 2025.

2. Σύσταση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: «Τσιμεντόστρωση Δημοτικών Δρόμων στην έδρα του Δήμου Αίγινας και στα Τοπικά Διαμερίσματα Πέρδικας, Μεσαγρού και Βαθέως», συμβατικής δαπάνης 55.203,11€ χωρίς Φ.Π.Α.  αναδόχου Κου Ιωάννη Γιαννάκη Ε.Δ.Ε

3. Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη εφέσεως κατά της 1) --- και 2) κατά της υπ’ αριθ. 2531/2024 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά (τακτική διαδικασία).

4. Περί έγκρισης εξειδικευμένης πίστωσης για την Επιχορήγηση σε Αθλητικούς Συλλόγους σύμφωνα με το άρθρο 202 του Ν. 3463/2006 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

5. Περί έγκρισης εξειδικευμένης πίστωσης για την Επιχορήγηση σε πολιτιστικό σωματείο σύμφωνα με το άρθρο 202 του Ν. 3463/2006 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

6. Έγκριση της εξειδικευμένης πίστωσης για την κάλυψη δαπάνης, συνδιοργάνωσης εκδήλωσής με τίτλο, “Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα”.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος Αίγινας



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png