Ανακοινώσεις και πρόσφατες δραστηριότητες της Οικονομικής Επιτροπής.

Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Συστάθηκε, στελεχώθηκε και ήδη λειτουργεί, κανονικά, το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου υπό την εποπτεία του Προέδρου της Ο. Ε. κ. Νεκτ. Κουκούλη. Οι κάθε φύσης αναγκαίες προμήθειες διεξάγονται σύμφωνα με όσα ορίζει η κείμενη νομοθεσία και η διαδικασία ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους προμηθευτές, καθώς και η υποβολή κλειστών προσφορών, γίνονται αυστηρά μέσω της υπηρεσιακής «οδού».

Εξόφληση οφειλών τελών ύδρευσης
Ενημερώνουμε  τους δημότες και επιχειρήσεις, ότι  έχει ξεκινήσει διαδικασία ελέγχου  των οφειλών τελών  ύδρευσης προς το Δήμο. Ήδη έχουν αποσταλεί καταστάσεις  οφειλών προς την Υπηρεσία Ύδρευσης και έχουν αρχίσει οι διακοπές παροχών. Παρακαλούμε τους οφειλέτες να προσέρχονται στην ταμειακή υπηρεσία για ολική εξόφληση των οφειλών τους ή για σχετικό διακανονισμό πληρωμής.

Χρήσεις δημοτικών κοινοχρήστων χώρων από επιχειρήσεις
Ολοκληρώθηκε, σχεδόν, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των επιχειρήσεων που επιθυμούν να κάνουν χρήση κοινόχρηστων χώρων το 2011, μετά την ανακοίνωση που έχει εκδοθεί στις 28/1/2011. Με απόφαση του κ. Δημάρχου έχει συσταθεί ομάδα εργασίας με έργο το διαπιστωτικό έλεγχο των αιτήσεων, που έχει ξεκινήσει τις εργασίες της και αποτελείται από το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Πούντο, το στέλεχος των τεχνικών Υπηρεσιών κ. Νικόλαο Βλαστό, εκπρόσωπο της Δημοτικής Αστυνομίας και τον / την Πρόεδρο της κατά περίπτωση Δημοτικής / Τοπικής Κοινότητας.

Εξοφλήσεις λογαριασμών ύδρευσης και μέσω Εθνικής Τράπεζας
Ομόφωνα αποφάσισε  η Ο. Ε. τη δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού  όψεως στην Εθνική Τράπεζα, μέσω του  οποίου μπορούν να εξοφλούνται λογαριασμοί  ύδρευσης σε οποιοδήποτε υποκατάστημα ή μέσω internet banking, με  μοναδική προϋπόθεση οι λογαριασμοί αυτοί να μην έχουν λήξει. Σύντομα θα ανακοινωθεί ο αριθμός του, που στο εξής θα αναγράφεται και στην ειδοποίηση τελών. Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει (και θα εξακολουθήσει να υπάρχει) η δυνατότητα εξόφλησης μέσω ΕΛΤΑ.

Δραστηριότητες και αποφάσεις

Εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, στις 30/3/2011, το Σχέδιο Προϋπολογισμού του Δήμου για το έτος 2011 και υποβλήθηκε για συζήτηση και λήψη απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Χωρίς  αποτέλεσμα έγινε και ο επαναληπτικός μειοδοτικός διαγωνισμός μεταφοράς απορριμματοφόρων με οχηματαγωγά πλοία για το έτος 2011.

Ολοκληρώνονται  οι διαδικασίες διενέργειας των μειοδοτικών διαγωνισμών για την προμήθεια ειδών προστασίας ατομικής υγιεινής υπαλλήλων για το 2011 (γάλα) και την προμήθεια στολών της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ολοκληρώθηκε  με επιτυχία η διαδικασία της  πλειοδοτικής δημοπρασίας για  την εκμίσθωση υπ’ αριθμό 10 δημοτικού  καταστήματος της Ιχθυαγοράς, για  το χρονικό διάστημα από την  υπογραφή του συμφωνητικού έως συμπληρώσεως τριετίας και το αποτέλεσμά της κατακυρώθηκε από την Ο.Ε.  

Ο πρόεδρος,
Κουκούλης Νεκτάριος, Αντιδήμαρχος Αίγινας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png