Ξεκινά ο "Πανοραμικός γύρος της Αίγινας".

Δήμος Αίγινας - Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής - Ένωση Ξενοδόχων. Δελτίο Τύπου.
Το Σάββατο 23 Ιουλίου 2011 ξεκινάει το Panoramic Tour της Αίγινας. Πρόκειται για έναν πανοραμικό γύρο του νησιού που σκοπό έχει ο επισκέπτης, ο Αιγινήτης και ο τουρίστας να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Αίγινας.  Σε αυτήν την προσπάθεια συμμετέχουν η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Αίγινας και η Ένωση Ξενοδόχων. Το Panoramic Tour θα ξεκινάει κάθε Τετάρτη και Σάββατο με οργανωμένη ξενάγηση,  από την Αγία Μαρίνα στις 9.00 π.μ. και θα κάνει το κύκλο της Αίγινας μέσα σε 3,5 ώρες , με παραλαβή και επιβίβαση πελατών από τους σταθμούς: Σουβάλα, Αίγινα και Πέρδικα.

Σημασία και επιτυχία για το Panoramic Tour θα είναι ο επισκέπτης να μπορεί να ενημερωθεί για τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αίγινας. Έτσι λοιπόν με προσεχτικό προγραμματισμό αποφασίσθηκε οι πανοραμικές επισκέψεις να περιλαμβάνουν τα εξής αξιοθέατα : Ναό της Αφαίας, Αγιο Νεκτάριο, Ναό Απόλλωνα, τις οικείες Ν. Καζαντζάκη, Χ. Καπράλου, Ν. Νικολάου και Γ. Μόραλη. Εν συνεχεία οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τα τοπία της Αγίας Μαρίνας, της Σουβάλας, της Αίγινας, της Πέρδικας , της Παχιάς Ράχης και τέλος θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Κέντρο Άγριων Ζώων ΕΚΠΑΖ. To Panoramic Tour έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε όλοι να έχουν την δυνατότητα να μπορούν να δουν όλα τα αξιοθέατα και να πάρουν μια πρώτη γεύση από την Αίγινα, απ ΄ όπου κι αν κάνουν επιβίβαση. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι και το συμβολικό εισιτήριο είναι 6 ευρώ κατ΄ άτομο. Η Αίγινα είναι όμορφη, ας βοηθήσουμε τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τις ομορφιές της!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png