Πολύ μικρή προσέλευση στο κάλεσμα των εθελοντών για το Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.

Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό η προγραμματισμένη συνάντηση που αφορούσε το κάλεσμα των εθελοντών που θα συμμετάσχουν στο 3ο Aegina Fistiki Fest. Δυστυχώς η προσέλευση των εθελοντών ήταν πολύ μικρή,  3-4 άτομα προσήλθαν, ενώ η συνάντηση πλαισιώθηκε από μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, τη συμμετοχή του Δημάρχου Αίγινας κυρίου Σάκη Σακκιώτη και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίου Πέτρου Πετρίτη, όπως και μικρού αριθμού εκπροσώπων συλλόγων και φορέων του νησιού. Η υπεύθυνη της επιτροπής εθελοντών κυρία Σοφία Πρωτονοταρίου, σχολιάζοντας το γεγονός της πολύ μικρής προσέλευσης σημείωσε ότι ο αριθμός των εθελοντών που θα βοηθήσουν στην διεξαγωγή του φεστιβάλ σε διάφορους τομείς ανέρχεται στα 40 άτομα μέχρι αυτή τη στιγμή, ενώ συμπλήρωσε ότι μάλλον λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφεραν έρθουν περισσότεροι στη συνάντηση.

Πάντως η κατάθεση αιτήσεων για εθελοντική βοήθεια στο φεστιβάλ συνεχίζεται. Για το θέμα αναμένεται να υπάρχει νέα πρόσκληση με σχετική ανακοίνωση από το Δήμο Αίγινας ή την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png