Κανονικά θα λειτουργήσει το Νηπιαγωγείο Αλώνων.

Δήμος Αίγινας. Επιτροπή Παιδείας. Ανακοίνωση.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου και του Γραφείου Παιδείας του Δήμου, μόλις έγινε η γνωστή η πρόθεση των Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης για προσωρινή αναστολή λειτουργίας του Νηπιαγωγείου Αλώνων, λόγω  πρόσκαιρης  μείωσης του αριθμού των νηπίων του.

Με επείγον έγγραφο και συνεχείς τηλεφωνικές επαφές με το Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ο Αντιδήμαρχος  κ. Νεκτάριος Κουκούλης εξέφρασε την αντίθεση της Δημοτικής Αρχής στην προσπάθεια αυτή. Τονίστηκαν ιδιαίτερα οι κοινωνικές συνέπειες  που θα δημιουργούνταν από ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με δεδομένο ότι το Νηπιαγωγείο αυτό εξυπηρετεί τεράστια γεωγραφική  περιοχή της Αίγινας. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα, σταμάτησε τις σχετικές ενέργειες  και  το Νηπιαγωγείο Αλώνων θα λειτουργήσει κανονικά.

Ο Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε εκ μέρους του Δήμου τον Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Τεκελή και τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, για την κοινωνική και παιδαγωγική ευαισθησία τους.

Από το γραφείο Παιδείας του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png